caixa popular

La millor música del cinema s'uneix amb la pólvora en el piromusical de Caballer

La piromusical de Caballer es dispararà aquest dissabte en el marc de la ‘Nit a la Mar’

facebook.com/ricardocaballersa

La millor música del cinema s'uneix amb la pólvora en el piromusical de Caballer
13/07/2018 -
Transport públic per al piromusical
L’EMT reforçarà, de 18.00 a 23.00 hores, les línies 18, 19, 32, 92, 93, 95, 98 i 99. A partir de les 23.30 hores i fins a les 03.30 hores, les línies nocturnes N1, N8 i N9 també es reforçaran. Quant al metro, les línies 3, 5, 7 i 9 es reforçaran amb trens addicionals amb una freqüència de 20 minuts; les línies 1 i 2 cada 40 minuts; i les línies del tramvia 4, 5 i 6 amb una freqüència d’entre 20 i 40 minuts.

Un cap de setmana més, la pólvora serà la principal protagonista, però, en aquesta ocasió, també ho serà la música. I és que aquest dissabte, La Marina de València acull un espectacular piromusical de Ricardo Caballer. Tot un luxe per als sentits. Amb una durada de 18 minuts i 5.200 ordres de tret, Caballer tornarà a emocionar a valencians i turistes que, en un entorn inigualable, gaudiran d’una de les cites més esperades de la Gran Fira, com és la ‘Nit a la Mar‘.

‘No tindrà res a veure amb els tradicionals castells de focs artificials’. Amb aquestes paraules, Ricardo Caballer presentava un piromusical que se sincronitzarà amb la millor música del cinema. ‘Aquest tipus de música és molt variada, farà l’espectacle molt més amé, i això farà que els 18 minuts es passen volant’. I per si no fos prou, el piromusical també comptarà amb una grua, que es col·locarà en la part central de l’espectacle pirotècnic.

La zona del Veles e Vent, però també la zona interior de La Marina, on se situen tots els pubs i restaurants coneguts seran les millors per a gaudir d’un dels esdeveniments pirotècnics que ja s’han consolidat dins dels ‘Focs de la Fira‘. Per aquest motiu, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha recordat que és important acudir amb antelació i, si és possible, en transport públic per a no perdre’s tot el que ofereix la ‘Nit a la Mar’.

Des de les 20.00 hores, l’ambient festiu inundarà La Marina amb l’actuació del grup de rock infantil ‘Ramonets’. A partir de les 22.00 hores, serà el torn de ‘Tardor’ i de ‘Polock’. Serà a la una de la matinada quan arranque el piromusical, a càrrec de RICASA, per a acabar aquesta nit tan especial amb la música del Dj Plan B. T’ho perdràs?

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 17 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC