25n
25N
25N

La piscina de Xirivella estrena dos nous berenadors

La piscina de Xirivella estrena dos nous berenadors
19/07/2019 -

La piscina d’estiu del Poliesportiu Ramón Sáez i la del barri de la Llum compten a partir d’aquest estiu amb dues noves zones de berenadors per als veïns, situades en l’ombra per a major gaudi dels banyistes del municipi.

L’Ajuntament ha proporcionat taules i cadires per a aquestes noves zones, a total disposició dels usuaris i usuàries, que se sumen a les ja existents en totes dues instal·lacions. Cadascun d’aquests berenadors ha suposat una inversió de 12.000 euros.

La regidoria d’Esports ha sigut l’encarregada de dur a terme aquests canvis, “enguany hem decidit modificar els espais on la gent descansa per a millorar la seua estada en les nostres instal·lacions, que augmenten notablement la seua activitat al llarg d’aquests calorosos mesos”, ha destacat Rubén Langa, regidor d’Esports.

Durant l’estació estival les piscines romandran obertes de dilluns a diumenge d’11.00 h a 20.00 h durant el mes d’agost i fins a les 19.00 h el mes de juliol com a conseqüència dels cursets. A això se li suma, el mes de juliol, l’obertura nocturna els divendres en el Ramón Sáez i en el barri de la Llum els dissabtes, totes dues fins a la 1 de la matinada. A més s’ofereixen masterclass d’aquaeròbic gratuïtes i, una vegada més, coordinat pel departament de Joventut, s’han dut a terme activitats dirigides als més joves com el “Piscifest”.

“Hem millorat les nostres piscines tant en activitats com en instal·lacions. Són xicotetes coses que fan més agradable l’estada, que eren molt reclamades i que esperem que hi hagen siguen satisfactòries per a la ciutadania”, diu l’alcalde, Michel Montaner.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − cinc =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell