25n
25N
25N

Carlos Rufete: 'Pintor Stolz és una falla incansable, capaç de renàixer de les seues cendres'

Aquesta comissió es caracteritza per la seua forma tan intensa de viure les Falles

Carlos Rufete: 'Pintor Stolz és una falla incansable, capaç de renàixer de les seues cendres'
07/03/2017 -

En la Falla Pintor Stolz-Burgos, pertanyent al districte valencià de l’Olivereta, ja tenen programats tots els actes per a les Falles 2017. Unes festes que esperen durant tot l’any i que, amb esforç i treball, organitzen per a fer gaudir no solament a la comissió fallera, sinó també a tots els veïns que s’acosten per a viure les nostres festes.

València Extra ha parlat amb Carlos Rufete Horta, Delegat de Festejos i Comunicació de la Falla Pintor Stolz, que ens ha explicat el que fa especial a aquesta falla. ‘La joventut, l’alegria que es viu, la forma que tenim d’acollir als fallers, la germanor, les ganes de superar-nos… Tot fa especial a Pintor Stolz, una falla incansable, capaç de renàixer de les seues cendres’.

A més, ha afegit que tots els membres que formen part d’aquesta comissió fallera no solament participen activament en tots els actes que realitzen, sinó que a més treballen junts per a, cada any, poder superar-se.

Quant als actes fallers que esperen amb més il·lusió, Carlos Rufete ens han explicat que ‘la nostra participació en el concurs del Cant de l’estoreta és l’acte faller més especial per a nosaltres, i en el qual posem més mim. A més dels nostres propis actes com la Presentació, en el qual participen els nostres representants, però també fem valdre a la resta de la comissió’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − quatre =

museo prehistoria