25n
25N
25N

FEHV denúncia pintades en la seua seu dirigides a "danyar la imatge del turisme"

FEHV denúncia pintades en la seua seu dirigides a "danyar la imatge del turisme"
03/01/2019 -

La Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV) ha denunciat l’aparició en la matinada d’aquest dijous de pintades en la seua seu de València dirigides a “danyar la imatge del turisme” i que ha atribuït al col·lectiu Arran.

En un comunicat, la federació d’hostaleria ha condemnat “de forma rotunda qualsevol alt violent i vandàlic” que vaja dirigit a danyar la imatge del turisme i del sector al qual representen i, per això, ha reclamat a l’administració que “actue de manera molt contundent contra aquest acte vandàlic vinculat amb la turismofòbia”.

“Volem reivindicar i defensar el paper del turisme en la nostra societat i a la nostra ciutat, com a sector estratègic de la nostra economia, generador d’ocupació i de riquesa per a la nostra ciutat”, ha subratllat.

D’aquesta manera, recorden que la Federació Empresarial d’Hostaleria de València és l’organització representant del sector des de fa més de 40 anys i des de “la qual es treballa en la defensa d’interessos del sector, la professionalització i la formació i la millora de l’activitat de les empreses hostaleres”.

Per això, consideren que l’atac contra la seua seu ho és “contra els milers d’empreses, empresaris i professionals que treballen cada dia pel sector hostaler”, al mateix temps que reivindiquen que “València és una ciutat hospitalària, oberta i democràtica on no caben actes tan lamentables com l’esdevingut”.

Davant aquesta situació, la FEHV considera “necessari” que “tots els partits polítics i els agents socials condemnen aquest tipus de violència” i que l’administració “actue de manera molt contundent contra aquest acte vandàlic vinculat amb la turismofòbia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − dos =

CCCC
torrent