caixa popular

Pilota a l'Escola premia els millors treballs dels centres educatius

Pilota a l'Escola premia els millors treballs dels centres educatius
29/05/2017 -

El programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, Pilota a l’Escola, que organitza des de fa ja deu anys la Federació de Pilota Valenciana, es troba ja en la fase última d’aquesta edició. Aquest és la fase de les trobades-cloendes finals, esdeveniments on s’aprofita per lliurar els premis als centres guanyadors dels premis als millors treballs sobre el món de la pilota.

Enguany han sigut cinc els centres educatius que han resultat guanyadors d’aquestos premis en els quals els xiquets i xiquetes treballen el món de la pilota des de diferents perspectives. El Col·legi Sagrada Família, de Massamagrell, ha obtingut el premi “Manualitat” per elaborar un pilotari d’escaiola. El CEIP Cervantes, d’Alcàntera de Xúquer, ha rebut el premi “Creativitat” per la creació del Trivial de la Pilota. El CEIP Albait, de Bolbaite, ha guanyat el premi Videoclip, amb el vídeo “El Batec de la Pilota”. El CEIP Ausiàs March, de Llutxent, ha obtingut el Premi Integrador, per la confecció d’unes pilotes per a jugadors amb discapacitats visuals, i, finalment, el CEIP Alfonso X el Sabio, de Novelda, ha rebut el premi Comunicació, Divulgació i Igualtat, pel rodatge d’un vídeo promocional de la Pilota Valenciana.

Aquests centres rebran els seus premis, que consisteixen en un lot de material específic de pilota valenciana, al llarg del cicle de cloendes finals, entre aquesta setmana i la vinent.

En el programa Pilota a l’Escola han participat, aproximadament, 17.000 xiquets i xiquetes dels centres educatius valencians.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris