25n
25N
25N

Esport posa en marxa el programa Pilota a l'Escola per al curs 2016-2017

El programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, realitzat en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, recorrerà tota la geografia valenciana

Esport posa en marxa el programa Pilota a l'Escola per al curs 2016-2017
22/02/2017 -

La setmana passada es donava el tret d’eixida al programa Pilota a l’Escola 2017. El programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, realitzat en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, recorrerà tota la geografia valenciana, des de Vinaròs fins a Orihuela, passant per la costa i per l’interior. Aquesta edició finalitzarà al mes de maig.

Pilota a l’Escola apropa el nostre esport més representatiu a les escoles valencianes i enguany en participaran 385, cosa que suposa un increment del 19% en la participació respecte a l’edició passada.

Les primeres activitats han tingut lloc a les comarques de Castelló i d’Alacant. Concretament, han sigut les poblacions de Borriana, Vila-real, Benlloch, Castelló, Vinaròs, Moraira, Altea, Beniarbeig, Benidorm i Gata de Gorgos on s’ha iniciat aquesta edició del programa.

Per comarques, participaran en total 115 escoles d’Alacant, 60 de les comarques de Castelló i 210 de les comarques de València. A més, a l’edició de 2017, la Conselleria ha ampliat el pressupost de 95.000 a 115.000 euros, un 21% més.

El director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, s’ha mostrat molt satisfet del treball conjunt realitzat pels tècnics, jugadors i els docents que han participat en Pilota a l’Escola i ha explicat que “creiem fermament en aquest programa, que té diversos objectius estratègics i transversals: fomentar l’esport en edat escolar, posar en valor la pilota com a part fonamental del nostre patrimoni cultural, i fer que l’alumnat valencià s’acoste al seu entorn més immediat i vertebrar el territori a través de la pilota”.

De moment, tècnics i jugadors professionals implicats amb aquest programa sumen ja un total de vora una quinzena de col·laboradors, però quan s’incremente el nombre de sessions, també augmentarà de manera exponencial el personal federatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 5 =