25n
25N
25N

Pilar Moncho: «El nostre repte és convertir les xifres exceŀlents de juliol en turisme sostenible i ocupació de qualitat»

Pilar Moncho: «El nostre repte és convertir les xifres exceŀlents de juliol en turisme sostenible i ocupació de qualitat»
10/08/2016 -

La vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha valorat molt positivament el resultat de l’Enquesta d’Ocupació en Temporada d’Estiu de l’Agència Valenciana del Turisme, que situa l’ocupació mitjana hotelera al juliol en el 85,68% en el litoral de la província de València, xifra que suposa un increment interanual de 2,8 punts.

«L’ocupació hotelera, el gasto mitjà per turista i l’estada mitjana per turista han crescut. Sens dubte són bons indicadors que les coses marxen bé i poden anar millor, però el nostre repte és convertir aquestes bones dades en desenvolupament turístic sostenible i ocupació de qualitat», ha manifestat Pilar Moncho, i ha anunciat que, a la fi de la campanya d’estiu, es farà una valoració global.

«Les xifres exceŀlents d’ocupació reflecteixen l’èxit del treball coŀlaboratiu entre les institucions i el sector turístic», ha dit Pilar Moncho, alhora que ha incidit que «la conjuntura internacional i la recuperació del mercat nacional també han influït en el balanç turístic de juliol exceŀlent, que augura un mes d’agost també de rècord».

Pilar Moncho fuig de triomfalismes i assegura que «només l’esforç continu per la qualitat de les nostres destinacions, tant de costa com d’interior, ens donarà fortalesa, competitivitat i estabilitat contínues per a poder suavitzar i reduir l’estacionalitat turística de la província».

El treball conjunt i coordinat de totes les administracions i la coŀlaboració amb les principals agrupacions d’empresaris del sector en matèria de promoció, formació i planificació turística «són les directrius perfectes del full de ruta del turisme de la província, que, unides a la conjuntura internacional i nacional, ja han ajudat perquè aquest estiu tinguem previsió de batre rècord de visitants i d’ocupació en la nostra costa i en tot el territori valencià».

Accions estivals del Patronat

Segons ha dit Pilar Moncho, «en del Patronat, amb la marca turística València Turisme, havem treballat durant el primer semestre de l’any en promoció i qualitat de les nostres platges i en formació destinada a la promoció per internet del territori».

Entre altres projectes, València Turisme ha organitzat les primeres jornades formatives Xarxa #ValènciaTurisme, destinades a tècnics de turisme local, i ha llançat la campanya de promoció audiovisual de destinacions turístiques de la província amb el lema «València en la pell» i una nova edició del programa Cine a les Platges.

Una altra de les accions estivals és el projecte pilot València Summer Day, organitzat conjuntament amb la Fundació Turisme València, de l’Ajuntament de València, que uneix el cap i casal amb vuit comarques de la província mitjançant excursions d’un dia.

A més, València Turisme i Cambra València també han lliurat les banderes Q de qualitat a les millors platges de la província, una distinció que la diputada Pilar Moncho vol fer extensiva també a destinacions de qualitat d’interior.

Tal com ha destacat la vicepresidenta del Patronat, «les destinacions de la província són competitives en qualitat i preu amb altres destinacions mediterrànies i ofereixen un alt valor afegit basat en la cultura popular i la gastronomia local».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =