25n
25N
25N

Pilar Lima i Mónica Oltra coincideixen en la necessitat d'actualitzar al context covid 19 el pacte del botànic

En la reunió han sostingut una primera presa de contacte i s’emplacen a continuar el diàleg entre Compromís i Podem

Pilar Lima i Mónica Oltra coincideixen en la necessitat d'actualitzar al context covid 19 el pacte del botànic
21/07/2020 -

Pilar Lima i Mónica Oltra s’han reunit este migdia a València en la que ha estat una primera presa de contacte que ha servit per establir un diàleg entre les dues formacions polítiques. Totes dues han tractat qüestions d’actualitat en una trobada emmarcada en la sintonia existent entre les dues dirigents, que s’han emplaçat a continuar el diàleg.

En la trobada les dues dirigents han valorat positivament el primer any de la legislatura del Botànic 2. Així mateix han coincidit en la necessària convocatòria imminent de la Comissió de Seguiment de l’Acord del Botànic que tractarà de manera protagonista la integració en els acords de les polítiques de reconstrucció necessàries per a la Comunitat Valenciana com a conseqüència de la crisi econòmica i social resultants de la pandèmia. Una reunió de la Comissió de Seguiment que s’hauria de celebrar en els pròxims dies, abans de les vacances estivals. D’altra banda, han coincidit en la necessitat de coordinar esforços per abordar el necessari finançament just per a la Comunitat Valenciana per a poder fer front a l’emergència social i climàtica amb polítiques que rescaten persones.

Esta trobada forma part de la ronda de contactes amb diferents formacions polítiques iniciada per Pilar Lima des que va ser triada Coordinadora General de Podem. El primer d’ells va tindre lloc la setmana passada amb el líder socialista Ximo Puig. Lima continuarà estes reunions per tal d’impulsar amb força mesures socials que urgeixen a la Comunitat Valenciana.

PILAR LIMA Y MÓNICA OLTRA COINCIDEN EN LA NECESIDAD DE ACTUALIZAR AL CONTEXTO COVID 19 EL PACTO DEL BOTÀNIC

● La nueva coordinadora de PODEM y la Vicepresidenta de la Generalitat han sostenido una primera toma de contacto y se emplazan a continuar el diálogo entre Compromís y Podem.

Pilar Lima y Mónica Oltra se han reunido este mediodía en València en la que ha sido una primera toma de contacto que ha servido para establecer un diálogo entre las dos formaciones políticas. Ambas han tratado cuestiones de actualidad en un encuentro enmarcado en la sintonía existente entre las dos dirigentes, que se han emplazado a continuar el diálogo.

En el encuentro ambas dirigentes han valorado positivamente el primer año de la legislatura del Botànic 2. Así mismo han coincidido en la necesaria convocatoria inminente de la Comisión de Seguimiento del Acord del Botànic que tratará de manera protagonista la integración en los acuerdos de las políticas de reconstrucción necesarias para la Comunitat Valenciana como consecuencia de la crisis económica y social resultantes de la pandemia. Una reunión de la Comisión de Seguimiento que debería celebrarse en los próximos días, antes de las vacaciones estivales. Por otra parte, han coincidido en la necesidad de coordinar esfuerzos para abordar la necesaria financiación justa para la Comunitat Valenciana para poder hacer frente a la emergencia social y climática con políticas que rescaten personas.

Este encuentro forma parte de la ronda de contactos con distintas formaciones políticas iniciada por Pilar Lima desde que fue elegida Coordinadora General de Podem. El primero de ellos tuvo lugar la semana pasada con el líder socialista Ximo Puig. Lima continuará estas reuniones a fin de impulsar con fuerza medidas sociales que urgen en la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 16 =