25n
25N
25N

Lima és triada coordinadora general de Podem: "no és un empat tècnic", encara que sí que és "ajustat"

Lima és triada coordinadora general de Podem: "no és un empat tècnic", encara que sí que és "ajustat"
20/06/2020 -

La recentment triada coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima, ha apostat per superar les “tensions” que s’han produït durant la campanya entre les diferents candidatures i ha assegurat que comença “un nou moment d’unitat”: “La paraula ‘ruptura’ no té cabuda en el nostre projecte”.

Així s’ha pronunciat Lima en la seua primera roda de premsa com a coordinadora general després de guanyar la III Assemblea Ciutadana Valenciana aquest divendres, on també ha agraït el “pas” que van donar els altres candidats, Naiara Davó i Fernando Navarro, i ha afirmat: “Hui toca remar juntes, totes a una”.

Preguntada sobre el resultat –va guanyar per 38 vots–, Lima ha afirmat que “no és un empat tècnic”. “Els resultats són els que són, són ajustats, però hem tingut una campanya molt valuosa, i ara és el moment de treballar juntes. Ara som Podem, ja no som candidatures”, ha manifestat.

Per a Lima, la unitat “s’aconsegueix feminitzant el partit”, des de les “cures i l’empatia” i “parlant molt”. “Tenim una tasca per al futur Consell Ciutadà Valencià: conéixer-nos, crear complicitats”. Així, “encara que pot sonar cursi”, ha demanat crear un Podem “més simpàtic, més amable”: “(El partit) el mereix i la gent el mereix”, ha manifestat.

Preguntada sobre possibles canvis en el Grup Parlamentari de Corts o el Consell –una de les altres candidates, Naiara Davó, és síndica–, Lima ha considerat que des de la coordinació general han d'”abrigallar a les altres dues potes”. “Ens centrarem a construir partit, necessitem un partit fort per a seguir en contacte amb les altres dues potes i que es continue notant la presència de Podem en el Govern del Botànic i les Corts”.

“Necessitem un partit arrelat en el territori. Això ens garantirà estar amb la gent, i gràcies a aquest suport, no retrocedirem, defensarem i aprofundir en les mesures que s’estan duent a terme des del Govern i en l’acció legislativa des de les Corts”, ha agregat.

“ÈXIT DE LA COMUNITAT SORDA”

Lima també ha defensat que “el personal és polític”: “Sóc una persona sorda, i crec que aquest és un èxit també de la comunitat sorda i sordcega. Seré ací per a cuidar-los i per a prestar-los eixe futur”, ha indicat.

Preguntada sobre els reptes en l’àmbit de les persones amb discapacitat, la coordinadora general ha assenyalat que “legislació hi ha de sobres”, però “ara mancada que es complisca”. No obstant això, ha apostat per aprovar la “llei d’Accessibilitat Universal Inclusiva” en la Comunitat Valenciana. “Falta molt camí per a les persones amb discapacitat, però a poc a poc l’anem complint”, ha indicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + divuit =