25n
25N
25N

Demanen la pacificació del trànsit en l'horta de Campanar-Benimàmet

Demanen la pacificació del trànsit en l'horta de Campanar-Benimàmet
04/10/2018 -

El col·lectiu de llauradors de l’horta de Campanar-Benimàmet, amb el suport de les associacions de veïns d’aquests barris i la Taula per la Partida, va demandar la setmana passada la pacificació del carrer Pare Barranco. La reivindicació es va dirigir a la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de València, a la qual demanden la seua intervenció.

Aquesta carretera travessa aquesta zona d’horta des de l’Avinguda Piu Baroja, en Campanar, fins a l’entrada en el barri de Benimàmet. Per als llauradors, la carretera acumula molt de trànsit, la qual cosa genera conflictes constants entre els llauradors i els vehicles que circulen per la zona, en tractar-se d’un dels principals camins agrícoles de l’àrea.

En aquest sentit, els promotors de la demanda van demanar a la Regidoria una sèrie d’accions concretes encaminades a aconseguir la pacificació del carrer. Entre elles, es considera fonamental la senyalització com a camí agrícola en les entrades a la via. Igualment, es va sol·licitar la indicació dels accessos pels quals s’incorpora la maquinària agrícola, perquè els vehicles circulen amb precaució.

Finalment, van reclamar la reducció de velocitat a 40 km/h, ja que un dels majors problemes es deu a la convivència amb el trànsit de maquinària agrícola.

Al mateix temps, el col·lectiu de llauradors va aprofitar la comunicació per a recordar que les intervencions realitzades per la Regidoria de Mobilitat al voltant de la gossera s’estan incomplint sistemàticament, la qual cosa impedeix el trànsit dels tractors pels camins agrícoles d’aquest entorn. Per això, va demanar a l’àrea dirigida per Giussepe Grezzi noves intervencions per a garantir la lliure circulació dels vehicles agrícoles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − tres =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus