25n
25N
25N

Manises instal·la pictogrames per a la inclusió de les persones amb dificultat de comunicació oral

Manises instal·la pictogrames per a la inclusió de les persones amb dificultat de comunicació oral
12/02/2019 -

L’Ajuntament de Manises ha començat a col·locar pictogrames explicatius en dependències municipals, serveis públics i comerços per a facilitar la dificultat de comunicació i llenguatge de persones amb diversitat funcional.

Aquesta iniciativa es tracta d’un projecte de col·laboració entre la Regidoria de Mobilitat Urbana Sostenible de l’Ajuntament de Manises i Maite Belda, tutora de l’aula Comunicació i Llenguatge (CiL) del CEIP Benjamin Benlloch. El sistema de pictogrames utilitzat del Portal Aragonés de Comunicació Augmentativa i Alternativa (ARASAAC), és una marca del Govern d’Aragó, òrgan que ha permés a aquest consistori l’ús de la seua patent de manera gratuïta.

Segons la regidora de Mobilitat Urbana Sostenible, Carmen Moreno, “la implantació d’aquesta mesura respon a la necessitat de construir una ciutat inclusiva i integradora i promoure el dret a la comunicació i l’accessibilitat per a tota la ciutadania del municipi i també per a les persones que el visiten”.

El pròxim 15 de febrer a les 10 hores tindrà lloc un acte de presentació del projecte a la Casa de Cultura de Manises. A més d’una mostra de les diferents imatges, es comptarà amb una actuació teatral destinada als menors amb dificultats de comunicació oral que estaran presents en l’esdeveniment, entre els quals es trobaran huit alumnes del col·legi Benjamín Benlloch tutoritzats per Maite Belda de l’aula CiL

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

bombers
CCCC
bombers