25n
25N
25N

PichiAvo: 'Volem crear una obra nostra on es reflectisca el nostre estil'

‘Al costat de Latorre i Sanz podem generar alguna cosa molt personal i diferent’

PichiAvo: 'Volem crear una obra nostra on es reflectisca el nostre estil'
06/06/2018 -

La Falla Gran Municipal 2019 respira art en estat pur. El passat 27 de maig, es presentava l’esbós de què serà la Falla de València. ‘Procés Creatiu’ traslladarà a l’espectador a l’antiga Grècia, però ho farà a través de l’explosió de color que tant caracteritza a PichiAvo. I és que aquests autèntics reis del grafiti s’han unit als artistes fallers Latorre i Sanz per a crear tota una obra d’art que no deixarà indiferent a ningú, però que, a més, amagarà grans sorpreses, com la possibilitat de viure la composició d’un mural en directe o un ninot sorpresa, que només podrem descobrir en la plantà.

València Extra ja va parlar amb Pepe Latorre sobre alguns detalls de la futura falla municipal, i ara, naturalment, li toca el torn als altres protagonistes d’aquest monument: PichiAvo.

En quin moment vau decidir unir el vostre talent per a crear PichiAvo?

Va ser en el 2017 quan decidim unir-nos per a crear una mateixa obra, alguna cosa que en el seu moment no era molt habitual. Fugíem d’eixe egocentrisme que tenen els artistes a l’hora de crear una obra; nosaltres decidim ser dos artistes que donen més importància a l’obra que a si mateixos.

Va ser senzill convertir en un els vostres estils?

La veritat que va ser senzill, ja que teníem els mateixos interessos i la mateixa visió de l’art; a més, confiem l’un en l’altre.

D’on trobeu la inspiració per a crear els vostres treballs?

La inspiració es troba de tot el que vivim i ens atrau. Tenim la sort que, pel nostre treball, viatgem per tot el món i açò ens ajuda a obrir la nostra ment aprenent coses que després podem aplicar a les nostres obres.

PichiAvo

Suposa un repte formar part del procés de creació de la falla municipal 2019?

Ens hem aventurat a fer la falla municipal perquè vam veure un nou repte. Ens encanten els reptes on veiem noves possibilitats a la nostra obra artística.

De quina manera deixareu la vostra petjada en la futura falla?

La nostra implicació serà total, des de la primera fase del projecte a l’última, al costat dels artistes fallers Latorre i Sanz i l’estudi creatiu Ink and Movement. Volem crear una obra nostra on es reflectisca el nostre estil, i no podríem fer-ho si no estem en tots eixos processos on podem deixar petjada tant material com a conceptual.

Parleu-nos del mural 3D que es podrà veure en directe

En el nostre treball en espais públics, ens encanta jugar amb els processos de creació de l’obra i véiem important que açò es reflectisca en la falla. Com a amants de l’art, ens encanten els processos i el desenvolupament de l’obra i veiem fonamental que açò que ens agrada es trasllade a la gent, on podran veure com de 0 naix alguna cosa.

Havíeu col·laborat en altres ocasions amb artistes fallers?

Amb Latorre i Sanz ja hem treballat realitzant una obra de 10 metres per a l’última exposició en solitari que vam fer a Lisboa. Per això creiem que, al costat d’ells, després de conéixer-nos i treballar abans, podem generar alguna cosa molt personal i diferent.

Què us ofereix el futur?

En el futur proper i després d’estar al maig a Escòcia, França i Holanda ens esperen llocs com Itàlia, Suècia, Canadà o els Estats Units, i prompte realitzarem un mural prop de València, a més d’anar preparant obra d’estudi per a Miami i altres clients.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 11 =

torrent