caixa popular

Picassent ofereix una pàgina web més accessible

Picassent ofereix una pàgina web més accessible
05/07/2018 -

Picassent s’ha afegit a aquesta xarxa provincial de webs accessibles amb l’objectiu de donar servei al conjunt de la població, atés que ara com ara el web municipal és fonamental en la relació entre el consistori i la ciutadania. «Volem llevar els entrebancs en tots els àmbits, tant administratius com físics i disposar d’un web accessible és un començament», subratlla Carbonell.

Les noves tecnologies ens ajuden a fer la vida més senzilla i a millorar els nostres drets de ciutadania, per la qual cosa les eines més modernes han d’estar a l’abast de tots per garantir una major rapidesa en les gestions, com és el cas del servei oferit per la institució d’àmbit provincial.

A més a més, Inclusite és una ferramenta debades per a l’usuari, no necessita software addicional i ofereix quatre formes diferents de navegació totalment autònomes, que milloren l’accessibilitat i la usabilitat d’un web. Es pot accedir mitjançant el teclat en el cas de persones amb discapacitat funcional; triant l’opció ‘Dialogant’ per a aquells amb mobilitat reduïda o manca de membres superiors; amb ‘modulació de so’ per a persones amb problemes de vocalització o paràlisis severes; i finalment amb ‘lectors de pantalla’ per a tots aquells que naveguen per Internet amb el suport d’un lector de pantalla. Comptat i debatut, quatre maneres de superar obstacles i d’ajudar aquells que més ho necessiten.

L’alcaldessa, Conxa Garcia, també ha volgut assenyalar «la importància d’incloure i de servir la ciutadania interessada a conéixer la informació disponible a la web, així com donar-li un instrument per poder posar-se en contacte amb l’Ajuntament».

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dotze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018