25n
25N
25N

Picassent repararà el rellotge del campanar de l'església de Sant Cristòfor

Picassent repararà el rellotge del campanar de l'església de Sant Cristòfor
24/10/2019 -

La ruptura d’un dels cristalls del rellotge del campanar de l’església de Sant Cristòfor Màrtir a causa del desgast i el pas del temps, han provocat que pròximament es realitze el canvi i la substitució de les 4 esferes de les quals es compon el rellotge. Fa unes setmanes, la ruptura, a causa d’uns clevills en una de les esferes, va moure l’Ajuntament a accedir-hi, a través del cos de bombers fins a la torre, per retirar les restes trencades i de pas, analitzar l’estat de les altres tres. Fet un estudi i una valoració del mateix i segons afirma l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, «Hem decidit, donat el seu estat, renovar per complet els quatre cércols i així evitar futures ruptures. A hores d’ara, estan en marxa tots els procediments administratius i contractuals amb l’empresa adjudicatària per procedir, al més prompte possible, a la substitució dels quatre cristalls perquè el rellotge del campanar torne a lluir amb tota la seua esplendor».

Les noves esferes, que tenen un diàmetre d’1,4 metres estan fabricades amb metacrilat de 8 mil·límetres de gruix. Així també, seran restaurades les agulles del mateix i es procedirà a la seua neteja, ajustaments diversos i restauració de tot el conjunt.

La reparació té un cost de 5.263 ’50 euros i serà realitzada per l’empresa de Massanassa 2001 Técnica y Artesanía, empresa que ja va restaurar les 4 campanes d’aquesta església en l’any 2012.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − huit =

mercat medieval ontinyent