25n
25N
25N

Picassent renova el gimnàs del Poliesportiu per un valor pròxim als 90.000 euros

Picassent renova el gimnàs del Poliesportiu per un valor pròxim als 90.000 euros
27/12/2018 -

Des de hui, el gimnàs ha obert de nou les seues portes i ja són molts els usuaris i les usuàries que s’han acostat fins a les seues instal·lacions per a continuar amb la pràctica de l’exercici físic. I és que, l’Ajuntament de Picassent ha invertit prop de 90.000 euros en la remodelació del gimnàs del Poliesportiu Municipal. Així, la sala compta amb noves màquines, barres, bicicletes el·líptiques, cintes, bancs abdominals i altres aparells per a la pràctica de l’exercici físic així com s’ha renovat per complet el sòl d’aquest.

Aquest matí, l’alcaldessa, Conxa Garcia i el regidor de l’àrea d’Esports, Iván Mocholí, han visitat les instal·lacions del gimnàs per a conéixer de primera mà la inversió realitzada. La primera edil ha volgut recalcar l’aposta que fa aquest equip de govern per les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, sempre amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i, sobretot, per a fomentar la pràctica de l’exercici físic amb unes instal·lacions totalment renovades i perfectament equipades. Així mateix ha volgut destacar l’esforç de l’Ajuntament per millorar, en general, les instal·lacions esportives que compten amb milers d’usuaris que cada dia s’acosten al Poliesportiu per a realitzar els seus entrenaments i pràctiques esportives.

Així també, i aprofitant aquest temps de reforma, s’han fet treballs de restauració, instal·lació de protectors en els sòcols de les parets i pintura, entre altres, realitzats per la brigada municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 17 =

bombers
bombers