25n
25N
25N

Picassent es proposa crear un registre de varietats agrícoles i de cultius

Picassent es proposa crear un registre de varietats agrícoles i de cultius
20/12/2019 -

Amb l’objectiu de continuar amb els bons resultats obtinguts durant la campanya del kiwi, l’Ajuntament de Picassent ha fet extensiu al veïnat un ban municipal per establir una millor vigilància dels camps del terme dins la segona campanya de recollida de cítrics de varietats tardanes. L’objectiu és registrar totes aquelles varietats agrícoles i de cultiu que a hores d’ara estiguen produint-se al terme.

Tal com apunta el ban, «Des de l’Ajuntament de Picassent, i a petició del Consell Agrari Municipal, recomanem a les persones propietàries dels camps (que no formen part de cap cooperativa) que passen pels Serveis agraris municipals i faciliten les seues dades personals i de la seua parcel·la».

«L’objectiu és crear un registre amb els diversos cultius vigents en període de recol·lecció», segons manifesta l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, qui apunta també que, «Des de l’Ajuntament volem aconseguir mantenint els bons resultats i una millor coordinació entre la Policia Local i el grup ROCA de la Guàrdia Civil perquè puguen realitzar de manera més efectiva les seues tasques de vigilància al terme».

El punt de recollida de les dades es troba a l’Oficina de Serveis Agraris municipals, al nou edifici de l’Ajuntament, primera planta o a través del correu electrònic susana.pastor@picassent.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 14 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna