25n
25N
25N

Picassent aferma la seua aposta per l'emprenedoria

Picassent aferma la seua aposta per l'emprenedoria
06/08/2019 -

Ser una persona emprenedora implica, indirectament, ser una persona valenta. L’emprenedoria consisteix en el desenvolupament d’un projecte amb una finalitat determinada que porta un gran esforç i sacrifici, i que en moltes ocasions pot implicar una dificultat.

Per aquest motiu, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Picassent, i amb la col·laboració de la Mancomunitat de l’Horta Sud, una experta en creació d’empreses orienta i facilita la presa de decisions d’aquests emprenedors. Aquest servei d’ajuda a emprenedors es troba disponible durant tot l’any, però durant 4 mesos (des del passat mes de maig fins a setembre) contarà de forma exclusiva amb l’ajuda d’aquesta experta, gràcies a l’Acord Comarcal per a la Creació d’Ocupació.

Des d’aquesta Regidoria també s’ha impulsat una xarrada sobre l’emprenedoria que tindrà lloc el pròxim 13 de setembre amb l’objectiu de poder ajudar a les persones interessades a generar una idea de negoci i practicar les habilitats personals necessàries.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 2 =

mercat medieval ontinyent