25n
25N
25N

Picassent, protagonista del documental “València és música”

Picassent, protagonista del documental “València és música”
14/10/2019 -

La Societat Artístic Musical Picassent, que en 2017 va obtenir la Menció d’Honor en la Secció Especial durant la celebració del 39 Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de València, va interpretar divendres l’obra “Suite a Picassent”, obra del compositor picassentí Ernest Pastor Soler, sota la direcció del mestre Victor Soria Urios.

“Aquesta Societat Musical, que enguany compleix el seu centenari -tal com explica Conxa Garcia, alcaldessa de la localitat-, té unes arrels molt profundes en el municipi. La música és el llenguatge universal per excel·lència i des de l’Ajuntament fem tot el possible per a fer-la valdre i fomentar-la el màxim possible”.

Per la seua part, el president de la Societat, Francesc Morató, apuntava que “Feia molts anys que aquesta Societat no obtenia un premi així. És un record inoblidable per a totes les persones que formem la SAM. Aquest, és un any molt complet en el qual estem fent moltes activitats per a commemorar el nostre centenari”.

Aquest projecte audiovisual, que compta també amb recursos audiovisuals dels enclavaments més emblemàtics del municipi i que forma part d’una sèrie documental composta per 17 lliuraments rodats per la productora audiovisual valenciana Tossalet Produccions, amb drons, operadors especialitzats en càmeres 4K, unitats mòbils, grua, il·luminació i sonorització especialitzada i direcció de fotografia, a més del treball humà integrat per prop de 30 tècnics i professionals, acosten a l’espectador, l’impacte cultural i social que les bandes, Societats Musicals i Orquestres valencianes, representen per a la província de València, i on Picassent, serà un dels municipis protagonistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus