caixa popular

Picassent impulsa el seu primer Fòrum d'Ocupació per a posar en contacte empreses i candidats

Picassent impulsa el seu primer Fòrum d'Ocupació per a posar en contacte empreses i candidats
02/05/2018 -

FOPIC arriba aquest divendres 4 de maig a la Casa de la Cultura de Picassent. Aquesta trobada entre empreses i persones aturades és impulsada per la Regidoria de Formació, Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Picassent. A través d’aquest Fòrum d’Ocupació els assistents tindran l’oportunitat de donar-se a conéixer a les empreses i entrevistar-se amb el seu personal de Recursos Humans, a més d’obtenir formació i orientació laboral útil sobre el mercat de treball.

El Saló d’Actes de la Casa de la Cultura acollirà les conferències de Ximo Salas, consultor expert en gestió del talent i recursos humans, oferint una visió dels canvis que estem vivint des del punt de vista dels nous professionals que demanda el mercat laboral i Sergio Ayala, empresari amb més de 20 anys d’experiència dedicat a les vendes i 12 anys dedicat a la formació i motivació, que amb un toc d’humor descobrirà als assistents el poder de la diferenciació i la innovació en la cerca d’ocupació.

També es desenvoluparan altres propostes més pràctiques en les quals es comptarà amb la col·laboració del SERVEF, la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud i Florida Universitària, on s’oferiran nocions per a superar amb èxit una entrevista de treball, saber vendre’s, trobar oportunitats laborals, entre altres activitats destinades a motivar i recolzar a les persones en la seua cerca activa d’ocupació.

A més, els assistents trobaran estands informatius d’entitats col·laboradores i zones on es realitzaran entrevistes per part de les empreses: Consum, Walker’s, Dr Franz Schneider S.A., Yanfeng, Plast Alacant, Alfalum, Gaequip, Adecco, Access ETT i CORVAN ETT, als qui s’hagen inscrit en alguna de les més de 50 ofertes disponibles en la web www.fopic.es.

El termini per a inscriure’s es tanca hui mateix, i de moment ja hi ha més de 300 persones inscrites.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 2 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC