25n
25N
25N

Picassent edita el seu Llibre de Festes, que ja suma 76 edicions

Picassent edita el seu Llibre de Festes, que ja suma 76 edicions
26/08/2019 -

Des de dilluns 26 d’agost, la ciutadania de Picassent ja té a la seua disposició, i en diversos punts de recollida, el Llibre de Festes.

L’alcaldessa, Conxa Garcia i el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela, obrin el llibre amb les seues salutacions respectives, per donar la benvinguda i convidar totes les persones, veïnat i visitants, a viure amb intensitat els dies de festa que ja s’acosten. També ho fan la Confraria de la Mare de Déu de Vallivana i la Colla de Portadors, dos col·lectius que participen i col·laboren també durant estos dies tan assenyalats.

En l’apartat de les col·laboracions, el contingut és divers i acapara diferents vessants sobre la història i la cultura del municipi. D’esta manera, al llibre es troben articles com «Un passeig pels plafons ceràmics de Picassent» de Sergio Francés Valiente, «Notes centenàries per a la Societat Artístico Musical Picassent» de Julio Gómez Vivo i Eloina Hernández Doria, «Picassent: La qüestió del nom» de Manuel Vicent Febrer Romaguera i Vicent Torres Aguado, i «La Miraculosa: 50 anys fent parròquia» d’Ana Teresa Sotorres Tudela.

A més, les pàgines d’esta publicació magna recullen també la programació de les Festes Majors d’enguany i la publicació dels treballs guanyadors dels XXXVI Premis Picassent Cristòfor Aguado i Medina tanquen esta publicació que enguany arriba a la seua 76 edició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

CCCC
activem alfafar