caixa popular
caixa popular
caixa popular

Picassent edita el seu Llibre de Festes, que ja suma 76 edicions

Picassent edita el seu Llibre de Festes, que ja suma 76 edicions
26/08/2019 -

Des de dilluns 26 d’agost, la ciutadania de Picassent ja té a la seua disposició, i en diversos punts de recollida, el Llibre de Festes.

L’alcaldessa, Conxa Garcia i el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela, obrin el llibre amb les seues salutacions respectives, per donar la benvinguda i convidar totes les persones, veïnat i visitants, a viure amb intensitat els dies de festa que ja s’acosten. També ho fan la Confraria de la Mare de Déu de Vallivana i la Colla de Portadors, dos col·lectius que participen i col·laboren també durant estos dies tan assenyalats.

En l’apartat de les col·laboracions, el contingut és divers i acapara diferents vessants sobre la història i la cultura del municipi. D’esta manera, al llibre es troben articles com «Un passeig pels plafons ceràmics de Picassent» de Sergio Francés Valiente, «Notes centenàries per a la Societat Artístico Musical Picassent» de Julio Gómez Vivo i Eloina Hernández Doria, «Picassent: La qüestió del nom» de Manuel Vicent Febrer Romaguera i Vicent Torres Aguado, i «La Miraculosa: 50 anys fent parròquia» d’Ana Teresa Sotorres Tudela.

A més, les pàgines d’esta publicació magna recullen també la programació de les Festes Majors d’enguany i la publicació dels treballs guanyadors dels XXXVI Premis Picassent Cristòfor Aguado i Medina tanquen esta publicació que enguany arriba a la seua 76 edició.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

25 paiporta 2019
amic valencians
medioambiente torrent
25 paiporta 2019
amic valencians
25 paiporta 2019