caixa popular

Picassent posa en marxa una campanya municipal per al control del mosquit tigre

Picassent posa en marxa una campanya municipal per al control del mosquit tigre
17/07/2017 -

Des de fa mesos, l’Ajuntament està actuant contra el mosquit tigre mitjançant la col·locació de trampes i tractaments larvicides en el embornals. També s’han col·locat trampes de detecció per tindre una major eficiència en diversos punts del municipi

La Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria de Sanitat han posat en marxa una campanya informativa que pretén difondre entre la ciutadania algunes nocions per evitar la proliferació d’este mosquit i com evitar o curar les seues picadures. Des de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament assenyalen que una part important del focus de cria del mosquit tigre es troba en l’àmbit domèstic, on existeix una àmplia varietat d’espais on l’insecte pot refugiar-se i criar, (zones humides, xicotetes acumulacions d’aigua estancada, entre d’altres). Per això recomanen revisar aquells objectes que puguen acumular aigua, com poals, plats de macetes, bevedors d’animals, piscines no clorades, per frenar la seua propagació.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ha declarat que amb estes actuacions volem determinar les densitats poblacionals de l’insecte a temps real i així prendre les accions correctives necessàries per al seu control. Un control que també està treballant-se des de les diferents institucions, com ara la Conselleria de Sanitat, ja que és un insecte que a hores d’ara es troba present en molts pobles i ciutats.

Per això, l’Ajuntament ha difós, entre la població, un díptic informatiu on s’indiquen les pautes i els indicadors necessaris per tractar d’evitar les picadures i cóm curar-les, així com informació sobre este insecte, que també està disponible a la pàgina web de l’Ajuntament i en els diferents edificis municipals.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 11 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris