caixa popular

Picassent posa en marxa la 5a edició de Campanya “A l’estiu, cap casa sense menjar”

La Campanya garanteix la cobertura de les necessitats d’alimentació infantil de 65 xiquets i xiquetes i les seues famílies, en període de vacances escolars

Picassent posa en marxa la 5a edició de Campanya “A l’estiu, cap casa sense menjar”
04/07/2017 -

A l’estiu, cap casa sense menjar és el nom de la Campanya que cada any, i des de fa 5, posa en marxa l’Ajuntament de Picassent a través de la Regidoria de Benestar Social. La selecció prèvia ha sigut realitzada amb la coordinació dels Serveis Socials municipals i els centres escolars del municipi, tot i valorant cada cas en particular. Les famílies beneficiàries podran canviar els tiquets, única i exclusivament, per productes de primera necessitat: carn, peix, congelats, fruita i verdura, als tres supermercats que la cadena Consum té a Picassent. Així ho ha explicat el regidor de Benestar Social, Carles Silla, un any més, l’Ajuntament, posa en marxa esta campanya per garantir l’alimentació dels menuts en situació de vulnerabilitat. Cal destacar que, fins el moment, s’han destinat més de 14.000 euros.

Així també, ha volgut destacar la subvenció de 30.000 euros que enguany l’Ajuntament ha destinat a l’Economat de Càrites per a la compra de productes de primera necessitat i que farà que es reforce el repartiment de productes de primera necessitat durant l’estiu. Amb estes mesures no sols es garantix l’alimentació dels menuts sinó també la de tota la família, conclou el regidor de l’àrea.

Campanya vacances d’estiu

L’Ajuntament també treballa per oferir als xiquets/es activitats de temps lliure durant el període de vacances. D’esta manera i gràcies a la Campanya de vacances d’estiu, l’Ajuntament, juntament amb Càritas, ha becat 11 xiquets i xiquetes, els quals, aniran al campament de la Parròquia de la Miraculosa que tindrà lloc al mes d’agost. A més, altres xiquets i xiquetes també han sigut becats per poder disfrutar de l’Escola d’estiu Municipal, que té lloc al CEIP Mare de Déu de Vallivana durant este mes de juliol.

Per la seua part, l’alcaldessa, Conxa Garcia, ha declarat que L’Ajuntament, com administració més propera, ha d’estar sempre al costat de les famílies del poble que més mal ho estan passant i més ara en estiu on els menjadors escolars estan tancats, així com fer que xiquets i xiquetes sense recursos econòmics puguen passar un estiu diferent.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats