25n
25N
25N

Picassent aprova les primeres millores en col·legis gràcies al Pla Edificant

Picassent aprova les primeres millores en col·legis gràcies al Pla Edificant
13/06/2018 -

Picassent ha aprovat les primeres millores a realitzar en col·legis gràcies al Pla Edificant amb una inversió de més de 300.000 euros.

En el cas del CEIP Príncep d’Espanya es tracta de l’adequació del pati exterior, la dotació d’un nou parc infantil amb una estructura auxiliar d’ombratge, mobiliari i equipaments d’urbanització, la substitució del tancat que separa la zona d’aparcament i el pati i també la zona de jocs de les aules d’infantil, entre d’altres per un import global de 82.692,60 €.

Per altra banda la inversió prevista al CEIP Mare de Déu de Vallivana ascendeix a 214.937,11 € que aniran destinats a l’aïllament del sostre del menjador, el canvi de paviment del gimnàs, adaptació i renovació del joc del pati d’infantil, l’espai de consergeria, l’accessibilitat i la seguretat en l’entrada al col·legi, entre d’altres.

Tal com explica l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, «En els pròxims mesos, una vegada rebudes oficialment les competències de la Conselleria per poder emprendre les citades actuacions, s’iniciaran els procediments de concurs i licitació de les diverses obres».

Recordem que, el Pla Edificant pretén agilitzar els tràmits per a la construcció i millora dels centres educatius valencians i permet que els Ajuntaments se sumen al programa en la tramitació d’expedients per a les actuacions prioritàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + deu =

torrent