25n
25N
25N

Picassent porta a terme obres d'accessibilitat i adequació al Centre Social de Carles Albors

Picassent porta a terme obres d'accessibilitat i adequació al Centre Social de Carles Albors
08/01/2019 -

L’Ajuntament ha dut a terme recentment un projecte de reforma en el Centre Social del carrer de Carles Albors. La intervenció realitzada ha tingut tres aspectes principals: la millora de l’accessibilitat al centre, consistent en l’adaptació de la vorera mitjançant el rebaixament de la vorera en la zona del pas de zebra, la reubicació de la plaça d’aparcament de persones amb mobilitat reduïda al costat del Centre i la reconfiguració de l’accés al centre, mitjançant una rampa practicable amb barana en compliment de la normativa d’accessibilitat, amb renovació del paviment de l’escala inclosa i serralleria plegable.

D’altra banda, el projecte també contempla la renovació de les fusteries d’alumini dels despatxos de la segona planta i l’adaptació del bany ubicat també en la segona planta perquè siga totalment accessible, renovant instal·lació i revestiments, així com una millora en el control d’accessos a les plantes superiors.

La intervenció realitzada durant els últims mesos és complementària a la qual ja es va realitzar l’any 2017 en la planta primera, en la qual es va dotar al Centre de servei de perruqueria i fisioteràpia, juntament amb un bany adaptat.

El pressupost total d’aquestes obres ha sigut de 24.855,99 €, iva inclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =