25n
25N
25N

Picassent millora el servei de fisioteràpia municipal

Picassent millora el servei de fisioteràpia municipal
03/01/2018 -

El nou servei ha sigut finançat a través d’una subvenció de la Diputació de València de més de 60.000 euros, que s’emmarca dins de les Inversions en infraestructures patrimonials de caràcter social de l’entitat provincial. Ahir dimarts, aquest servei va obrir les seues portes al carrer de Carles Albors

L’Ajuntament, a través d’una subvenció de la Diputació de València, ha portat a terme les obres de rehabilitació del servei de fisioteràpia i rehabilitació ubicat al Centre Social Municipal, al carrer de Carles Albors. En l’actuació portada a terme, s’ha habilitat la primera planta de l’edifici millorant la seua accessibilitat d’aquest nou servei que amplia en gran mesura el fins ara existent al Centre de Convivència.

Durant la seua visita a les noves instal·lacions, l’alcaldessa ha afirmat que «Gràcies a la subvenció concedida per la Diputació, a Picassent tenim un servei de fisioteràpia dotat amb els mitjans necessaris perquè els nostres majors tinguen al seu abast tractaments i programes de recuperació i rehabilitació adaptats a les seues necessitats».

El projecte de reforma ha tingut un cost de més de 60.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tres =