caixa popular

Picassent liquida el pressupost de 2017 amb un superàvit de més d'1,6 milions d'euros

Picassent liquida el pressupost de 2017 amb un superàvit de més d'1,6 milions d'euros
06/04/2018 -

Donades les condicions en què es troba l’Ajuntament, amb deute 0 i en compliment de la llei d’Estabilitat Pressupostària, l’equip de govern socialista ha decidit invertir la totalitat del superàvit en portar a terme nombroses inversions de millora en diversos àmbits, entre elles, la reforma integral de l’Ermita i el seu entorn.

El portaveu de l’equip de govern i regidor d’Hisenda, Francisco Quiles, ha donat compte en l’últim ple, celebrat recentment, de la liquidació del pressupost 2017, el qual, s’ha tancat en positiu i amb un superàvit d’un total de 1.611.270 euros i un remenant de tresoreria superior als 7,5 milions d’euros. Donada la situació de tancar un exercici més en positiu, i que l’Ajuntament compleix amb la normativa d’estabilitat pressupostària, a més de ser un dels pocs municipis superiors a 20.000 habitants de l’Estat espanyol que no té deute, l’equip de govern ha decidit invertir la totalitat del superàvit en millores al municipi.

“Un any més, Picassent tanca l’exercici pressupostari amb superàvit i, en aquesta ocasió, el dedicarem en la seua totalitat a ampliar i executar nombroses inversions que contribuirà a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes i al mateix temps, atendre aquelles demandes que tant la ciutadania en general, com també diversos col·lectius en concret, han anat reivindicant”, afirma el regidor d’Hisenda, Francisco Quiles.

Com a exemples, es citen n’entre altres: la millora en el tram final del Carrer Major com a resposta a la petició veïnal. Per altra banda, es reasfaltaran camins rurals i carrers, es renovaran els vehicles de la Policia Local, així com la furgoneta de transport de les persones majors, s’incrementaran i milloraran els parcs infantils, es construirà al poliesportiu una pista multiusos coberta i es renovaran les màquines del gimnàs. A més, s’actuarà en els polígons industrials per possibilitar la instal·lació de noves empreses, una acció que redundarà en la creació d’ocupació, i sobretot cal destacar que s’iniciarà el projecte de reforma i millora de l’Ermita i el seu entorn com a projecte més important d’aquesta legislatura.

En definitiva, “La bona gestió dels recursos econòmics per part de l’equip de govern socialista, liderat per Conxa Garcia, fa possible que Picassent siga un municipi sanejat, la qual cosa ens permet per una part, que durant aquesta legislatura hem pogut reduir un 10% l’IBI i com a conseqüència, que s’hagen estalviat més de 600.000 euros. I per altra, aconseguir que no es produïsca cap increment en els impostos municipals. A tot açò, cal afegir que any rere any hem pogut complir de la millor manera el nostre programa electoral i així, hem contribuït a la millora de la qualitat de vida en Picassent”, conclou Quiles.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + vint =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC