25n
25N
25N

Picassent inicia juny amb activitats diverses per celebrar el mes dels Majors

Picassent inicia juny amb activitats diverses per celebrar el mes dels Majors
07/06/2017 -

Arriba juny i amb ell el mes dels Majors. Una cita ja imprescindible en el calendari d’actes de l’Ajuntament de Picassent, des d’on a través de la Regidoria dels Majors, es programen les diferents activitats que tindran lloc a Picassent durant les pròximes setmanes.

Tant l’alcaldessa, Conxa Garcia, com el regidor de l’area de Benestar Social i Majors, Carles Silla, han volgut destacar que, Enguany hem volgut raonar amb la gent gran que acudeix tots els dies als cursos i tallers de la Regidoria sobre quines eren les activitats que els agradaria fer durant el mes. Des de l’Ajuntament hem escoltat les seues peticions i hem programat tot allò que als nostres majors els feia il·lusió realitzar. Per això convidem a totes les persones majors a participar dels actes programats.


Dins la programació ja s’han realitzat dos tallers, un de macramé que donat l’èxit de participació i bona acollida que va tindre, se’n va programar una altra sessió. L’altre taller ha sigut un taller de pintura, on els majors han conegut la biografia de Gustav Klimt així com la seua obra, i on també s’han atrevit a pintar un dels seus quadres més famosos, El beso.


Les activitats continuaran dijous 15 de juny, amb una excursió a Cofrents, on totes les persones participants realitzaran un creuer fluvial, una visita a la fàbrica de mel d’Ayora i un dinar al Balneari.


El 19 de juny serà el torn de la música amb la Sarsuela Romanzas de hoy y siempre, a càrrec de la soprano Mari Carmen Fortea, el tenor Javier Palacios i el pianista Jesús Debón. Al mateix acte es farà la clausura dels cursos i tallers de la Regidoria i es farà entrega, a tot l’alumnat, d’un DVD amb les imatges i els vídeos realitzats per l’Ajuntament al llarg del curs.

La nota d’or la posarà l’homenatge a les persones majors de 90 anys dimarts 20, en un acte que tindrà lloc a la Casa de Cultura i que pretén reconéixer les persones més majors del municipi.


El sopar dels majors a la piscina municipal posarà el punt i final a este conjunt d’activitats, amb un sopar que reunirà al voltant de 500 persones a la fresqueta de la nit. La música i el ball acompanyaran l’ambient amb alegria i harmonia fins la matinada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + tres =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus