caixa popular

Picassent imparteix sessions de prevenció del joc on line i apostes esportives

Picassent imparteix sessions de prevenció del joc on line i apostes esportives
12/04/2018 -

La Regidoria de Drogodependències i Addiccions, a través de l’UPCCA, ha portat a terme unes sessions informatives i formatives amb més de 200 alumnes de l’IES L’Om que es troben cursant FP Bàsica, Batxillerat i Cicles Formatius. L’objectiu és desemmascarar els riscos més comuns d’aquest tipus de joc, així com facilitar estratègies que ajuden a prevenir possibles patologies

El joc en línia i les apostes esportives han proliferat de manera excessiva entre la població jove i adolescent. Molts menors no són conscients dels enganys que utilitza aquesta indústria per captar el col·lectiu més jove. En molts casos, es desenvolupen conductes problemàtiques que requereixen una intervenció educativa per tal de prevenir una futura ludopatia. Segons afirmen des de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de l’Ajuntament, «S’estima que el temps que transcorre des que es comença a apostar fins que es desenvolupa l’addicció ronda els 4 anys. Hem aplicat el programa de prevenció Ludens, creat per la Facultat de Psicologia de la Universitat de València expressament per a prevenir aquest trastorn».

Per la seua banda, el regidor de l’àrea municipal de Drogodependències, Carles Silla, s’ha mostrat molt interessat en el desenvolupament d’aquestes sessions, ja que, «Molts menors no són conscients del risc que entranya començar a apostar. Per això, la millor eina per evitar nous casos de ludopatia és la informació entre els més joves».


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris