25n
Orgull
Orgull

Picassent homenatja la Societat Artístico Musical

Picassent homenatja la Societat Artístico Musical
02/09/2019 -

Les Festes Majors de Picassent sempre són motiu d’unió i celebració entre els picassentins i les picassentines. I enguany, les Festes han comptat amb un acte d’homenatge cap a la Societat Artístic Musical Picassent que enguany celebra el seu centenari. I és que la SAM és una associació molt arrelada al municipi que ha anat evolucionant d’acord amb els temps i ha participat activament dels canvis que s’han portat a terme al municipi.

Per aquest motiu, l’Ajuntament, durant l’acte inaugural de les Festes celebrat divendres a la vesprada, precisament a la seu social d’aquesta entitat centenària ubicada al carrer Nou, va voler felicitar públicament i homenatjar la Societat Artístic Musical pel seu centenari. L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia i el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela, foren els encarregats de fer entrega d’una placa commemorativa al president de la Societat, Francesc Morató, qui va recollir aquest distintiu molt emocionat.

La primera edil, al seu discurs, va manifestar que, «El Musical ha sigut i és bressol d’excel·lents músics. En un dia com hui, no tinc més que paraules d’agraïment i felicitació per a aquest col·lectiu que deixa una petjada molt important en la història del nostre poble».

Finalitzat aquest moment, es va procedir a la inauguració de l’exposició «100 anys del Musical», una mostra commemorativa d’aquests 100 anys d’història que pot visitar-se durant aquests dies a la seu social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 4 =