caixa popular

Picassent torna a fraccionar el pagament de l'IBI per desè any consecutiu

Picassent torna a fraccionar el pagament de l'IBI per desè any consecutiu
13/04/2018 -

En 2017 foren presentades 2.543 sol·licituds i en 2016, 2.588. Les xifres demostren, any rere any, la bona acollida per part dels contribuents des que es va implementar aquesta modalitat de pagament fraccionat.

Des de 2009 i per desé any consecutiu, l’Ajuntament de Picassent ofereix, de nou, als contribuents que així ho desitgen, la possibilitat de fraccionar el pagament en sis mesos de l’Impost de Béns Immobles, de Naturalesa Urbana i Rústica.

Per això, aquelles persones que ja estiguen adherides al sistema especial de pagament en sis mesos per haver efectuat el pagament de l’IBI mitjançant aquesta forma en 2017 i no hagen sol·licitat voluntàriament la baixa, no serà necessari que tornen a demanar-ho, atés que la documentació que van presentar en el seu moment es mantindrà en tots els seus termes per al present exercici.

Qualsevol modificació, baixa o canvi, haurà de comunicar-se per escrit en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, [OAC], del 3 al 25 d’abril, aportant la documentació original, així com podran fer-ho aquelles persones que vulguen adherir-se per primera vegada a aquest pla.

Les dates de cobrament seran el 15 de maig, 15 de juny, 16 de juliol, 15 d’agost, 17 de setembre i 15 d’octubre.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris