25n
25N
25N

Picassent acull la 33a edició del festival de la cançó scout

Picassent acull la 33a edició del festival de la cançó scout
19/02/2018 -

L’Ermita va ser l’escenari per acollir les veus participants en l’edició d’enguany. L’esplanada local es va convertir en un riu immens de persones i colors de diferents tonalitats. Tallers, música, assajos previs, nervis… Tot estava a punt perquè, a les 11 hores, les veus participants, des dels 5 fins als 19 anys, entonaren els seus cants a la vida, a l’amor, a la pau i a la solidaritat, amb missatges plens de valors i amb l’esperança per construir un món millor.

La celebració d’una eucaristia, presidida pel rector Vicent Cardona, va donar pas a la benvinguda per part de l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, del regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela i de la cap de l’Agrupament Escolta l’Om, Laura Sánchez. La primera edil va voler manifestar el seu goig per la celebració d’aquesta edició a la localitat, «És un plaer donar-vos la benvinguda als Agrupaments Escolta de la Diòcesi de València que heu vingut fins a Picassent per a gaudir d’un dia de convivència i germanor. Aquesta és la primera vegada que al nostre poble es celebra un esdeveniment d’aquestes característiques i és per això que vull felicitar als Scouts de Picassent per la seua iniciativa, empenta i il·lusió a l’hora d’organitzar la present edició del Festival de la Cançó”.

Seguidament, i per rigorós ordre de participació, cadascun dels grups interpretaren les cançons per a la seua participació en el certamen. Ja a la vesprada i després de la deliberació del jurat, es va procedir al lliurament de premis, que va deixar com a guanyadors els següents:

-Menció especial a la millor veu: A.E. Creixent
-Premi a la millor posada en escena: A.E. Cohinoor
-Premi a la cançó més solidària: A.E. Orion
-Premi a la millor cançó scout: A.E. Kairós
-Premi a la cançó més original: A.E. Hiawatha

Finalment, el premi a la millor cançó va ser per a l’Agrupament Escolta Iter.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + tretze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus