25n
25N
25N

L'Ajuntament de Picassent encara la reducció de paper en els tràmits a través de l'administració electrònica

L’objectiu és que el consistori treballe reduint la utilització del paper i que tots els tràmits es realitzen de forma electrònica. Este fet comportarà digitalitzar tota la documentació que es genere, tant a nivell extern com intern.

L'Ajuntament de Picassent encara la reducció de paper en els tràmits a través de l'administració electrònica
20/01/2020 -

L’Ajuntament de Picassent, treballa de valent per aconseguir una total transformació i modernització de les seues funcions administratives, tractant així de substituir els processos en paper per processos electrònics.

L’administració electrònica suposa un canvi radical d’organització que dota d’una major eficiència i agilitat a les institucions i permet a la ciutadania realitzar qualsevol gestió o sol·licitud des de qualsevol punt amb connexió a internet. Per això, la implantació de l’administració electrònica a l’Ajuntament de Picassent va deixant ja xifres alentidores pel que fa a l’eficiència en les gestions administratives i també amb l’estalvi de paper i el conseqüent benefici per al medi ambient. El procés resulta ja imparable, i prova d’això, d’acord amb les dades facilitades per l’Oficina d’Atenció Ciutadana, durant 2019 s’han registrat més de 15.696 expedients electrònics. Xifres molt superiors a les registrades en anys anteriors si s’atén també a les que ens deixen la firma de decrets a través de les plataformes de signatura electrònica, els registres rebuts de manera telemàtica, entre d’altres.

Segons manifesta la regidora de Govern Obert, Ester Carbonell, «2019 ha sigut un any d’anàlisi i implantació de l’administració electrònica internament, tot amb l’objectiu de fer desaparéixer el paper en les tramitacions interdepartamentals. Ara, la intenció en aquest 2020 és continuar treballant per fer possible que tots els tràmits amb la ciutadania puguen ser també de forma telemàtica».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 16 =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus