25n
25N
25N

Picassent edita el Calendari del Contribuent 2018

Picassent edita el Calendari del Contribuent 2018
04/01/2018 -

Aquesta ferramenta acosta a la ciutadania tota la informació relativa a les seues obligacions fiscals i tributàries amb l’Ajuntament

El Calendari del Contribuent de 2018 estableix les normes i els períodes de recaptació de tributs i altres exaccions en l’exercici 2018. Aquest document conté informació diversa, com ara els terminis de pagament de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, la taxa de guals, l’IBI urbana i rústica, la taxa de fem, l’impost sobre activitats econòmiques (IAE), entre d’altres.

El calendari també reflecteix tota la informació sobre els pagaments i la quota de soci per a l’any present del Poliesportiu, els horaris i els telèfons d’atenció al públic dels diferents edificis municipals, així com fixa els dies de recollida de mobles i trastos vells a més dels plenaris ordinaris de l’Ajuntament.

Segons ha declarat el regidor d’Economia i Hisenda, Francisco Quiles, Esta ferramenta permet a la ciutadania conéixer el calendari fiscal establert per a l’any present i totes aquelles dades d’interés amb els pagaments i els terminis que estableix aquesta Administració Local. Per això s’han editat un total de 10.000 exemplars que de seguida arribaran a totes les cases del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

bombers
CCCC
Valencia activa