caixa popular

Picassent s’uneix a la commemoració del Dia Mundial contra la LGTBFÒBIA

Picassent s’uneix a la commemoració del Dia Mundial contra la LGTBFÒBIA
17/05/2018 -

Malauradament, la discriminació per orientació sexual o identitat de gènere continua estant molt present a la societat: L’homosexualitat és perseguida a més de 80 països i en alguns, fins i tot, es castiga amb la pena de mort. Moltes legislacions avalen i, fins i tot, promouen la discriminació per LGBTfòbia.

L’Homofòbia també es causa de bulling a les escoles. Per això, des de fa uns anys, la Regidoria de Benestar Social porta a terme campanyes dirigides als i les adolescents per tal de fer visible la diversitat de la nostra societat i educar amb valors com el respecte i la tolerància. Enguany, les escoles que s’han adherit a aquesta Campanya on s’han programat diverses xarrades i projeccions de curtmetratges han sigut l’escola Les Carolines i l’IES l’Om.
A més, s’ha llançat per les xarxes socials municipals un clip produït per l’Ajuntament que ha comptat amb la participació de veïnes i veïns del municipi amb el fi de conscienciar la societat que l’estima és alguna cosa universal i que les persones tenim llibertat de manifestar els sentiments amb la naturalitat que necessita l’amor a través del tacte, de la mirada i també del cor.

Des de l’àrea de Benestar Social, el seu regidor, Carles Silla, ha afirmat que, “Des de l’Ajuntament ens reafirmem amb el nostre compromís de treballar per la diversitat, la igualtat, el respecte, els drets i la llibertat de totes les persones, siga quina siga la seua sexualitat”.

Perquè com apunta el clip, Vull ser lliure, vull sentir i estimar, vull la felicitat, vull que els teus ulls em miren per ser qui sóc i no per ser com sóc. No som iguals?


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − setze =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris