caixa popular

Vora un centenar de xiquets i xiquetes de Picassent tindran el seu arbre

Vora un centenar de xiquets i xiquetes de Picassent tindran el seu arbre
03/07/2018 -

Són ja vora un centenar els xiquets i les xiquetes nascuts l’any 2017 qui tindran el seu arbre a Picassent gràcies al programa ‘Creixem junts’, un projecte de la Regidoria de Cultura que ha tingut molt bona acollida entre la ciutadania. Les sol·licituds presentades esdevindran en natura viva alhora que fomentaran la convivència des de l’arrel, per fer sentir des del començament on pertanyen i on tindran per sempre la seua llar. D’aquesta manera, des del Consistori es vol homenatjar i establir una complicitat des del mateix moment del seu naixement.

A més a més, la campanya inicia una campanya d’arrels, de solatge, de creixement, de conscienciació per la natura i per la seua conservació, i per descomptat, d’estima per les persones que són el nostre present i seran protagonistes del nostre futur com a poble.

Segons ha manifestat el regidor de l’àrea de Cultura, Jaume Sobrevela, «L’arbre dels nous picassentins i picassentines durà el seu nom i serà el testimoni inequívoc del desenvolupament conjunt que tindran els ciutadans i ciutadanes i els seus arbres homònims».

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018