caixa popular

Picassent acull una conferència sobre ètica, valors i ciutadania

Picassent acull una conferència sobre ètica, valors i ciutadania
13/11/2017 -

La catedràtica Adela Cortina va moderar el passat divendres a la Casa de Cultura l’últim dels 3 simposis sobre ètica que s’inclou dins del programa Benestar, formació, territori de la Diputació de València. Aquestes jornades també s’han portat a terme a Alzira i Gestalgar.

Pensar i reflexionar sobre l’ètica per a la inclusió social de la diversitat funcional ha sigut l’objectiu d’aquesta jornada celebrada dins del primer bloc del programa «Benestar, Formació, Territori», una iniciativa organitzada conjuntament per la Diputació de València i la Universitat de València i que va tindre lloc al nostre municipi el passat divendres, 10 de novembre.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, varen ser els encarregats d’inaugurar la sessió amb una taula redona conformada pels professors de l’Àrea de Filosofia Moral i Política de la UV, Jesús Conill i Enrique Herreras, i Ana Noguera, membre del Consell Valencià de Cultura. Tots tres varen debatre sobre la forma de crear un marc intercultural per a orientar la societat cap a una autèntica convivència integradora que incloga les persones amb diversitat funcional.

L’alcaldessa es va mostrar molt satisfeta de la celebració d’aquest simposi, ja que segons va declarar, «Este programa ha permés portar a Picassent les reflexions d’especialistes en aquesta matèria per tractar qüestions tan vitals i actuals per a la societat de hui com són la diversitat funcional, els valors de la ciutadania per a la convivència i els drets humans».

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + onze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018