caixa popular

Picassent concedeix ajudes per obtenir Certificats de Professionalitat a persones desocupades

Picassent concedeix ajudes per obtenir Certificats de Professionalitat a persones desocupades
17/04/2018 -

Les persones desocupades del municipi poden ara accedir a aquest tipus d’ajudes per pal·liar la seua situació econòmica deteriorada per obtenir Certificats de Professionalitat i així pal·liar la seua situació socioeconòmica

Un Certificat de Professionalitat és un instrument que acredita, en l’àmbit laboral, el conjunt de competències professionals que ha de tindre una persona per al desenvolupament d’una activitat laboral identificada en el mercat de treball. Ara l’Ajuntament, posa a l’abast de les persones desocupades del municipi una beca d’assistència de 5 €/dia d’assistència fins a un màxim de 700 €/curs.

Per poder optar a aquest tipus d’ajudes cal estar matriculat/da en un Certificat de Professionalitat de nivell I, II o III impartit de forma presencial per un Centre Integrat de Formació Professional, estar empadronat/da a Picassent almenys durant 6 mesos ininterromputs i immediatament anteriors a la sol·licitud, estar aturat/da i inscrit/a en el Servef.

La presentació de sol·licituds serà fins al 15 de desembre d’enguany, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. En qualsevol cas, la documentació s’haurà de presentar el mateix any en què s’inicie l’acció formativa, en el termini màxim de dos mesos des de la data d’inici de l’acció.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + divuit =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC