caixa popular

Picassent comença la seua escola d'estiu amb més de 300 persones

Tres propostes, una esportiva, altra fomentant les arts escèniques i una última educativa i lúdica completen l’oferta pública per a este mes de juliol

Picassent comença la seua escola d'estiu amb més de 300 persones
07/07/2017 -

Les famílies de Picassent han tornat a confiar en l’oferta de l’Ajuntament de Picassent per al mes de juliol. Concretament, l’administració local ofereix tres possibilitats als xiquetes i xiquetes de Picassent, tres propostes, que treballen en valors pedagògics, igualitaris, d’entreteniment, culturals i esportius.
La primera escola, la que més anys porta fent-se a Picassent, pertany a la Regidoria de Benestar Social i té el seu epicentre al CEIP Mare de Déu de Vallivana. Enguany són 127 els alumnes que des del passat 22 de juny estan acudint a l’horari establert (de 9 a 14 h).

Per altra banda, ‘El campus d’estiu’, que així s’anomena l’escola d’estiu del Poliesportiu Municipal, té matriculats 135 xiquets i xiquetes, els quals gaudeixen de l’esport, la convivència i el treball en equip.
Per últim, la sisena edició de ‘Jocs de Calor’, nom que rep la iniciativa de l’Escola Municipal de Teatre, se centra en la potenciació dels valors de la cultura, el teatre i el desenvolupament personal per a les 40 persones assistents a este projecte educatiu.

“Estem molt satisfets que de nou les famílies del nostre poble hagen depositat la confiança en les escoles d’estiu públiques, una bona manera d’estar en Picassent, amb la seua gent, i gaudint del nostre entorn”, manifesta l’alcaldessa, Conxa Garcia.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − huit =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris