caixa popular

Picassent inicia el procés per a la creació d'una col·lecció museogràfica

Picassent inicia el procés per a la creació d'una col·lecció museogràfica
26/03/2018 -

Aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat durant el plenari celebrat el passat mes de febrer amb els vots a favor de tota la Corporació Municipal. Ara, des del Consistori es vol recuperar aquesta part tan important de la història de la localitat, realitzant els tràmits necessaris per a portar les peces al municipi i que es queden de manera permanent.

Va ser en 2013, després d’unes obres realitzades a l’església de Sant Cristòfor Màrtir quan va aparéixer una misteriosa cripta on es van trobar les restes de més de 200 persones i una gran varietat d’objectes tals com a rosaris, collarets, càntirs, atuells, olles i diversos plats ceràmics. Per això, des del Consistori, s’iniciaran ara els tràmits per a la creació d’una col·lecció museogràfica amb aquestes restes arqueològiques que daten dels segles XIX i XX.

Segons ha declarat l’alcaldessa, Conxa Garcia, «El fet que les restes arqueològiques estiguen en el municipi és una de les maneres de posar-les en valor per així donar-los a conéixer a tota la ciutadania, ja que formen part de la nostra història i dels nostres avantpassats».


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 7 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris