25n
25N
25N

Més de 10.000 euros a les famílies de Picassent a través del Xec bebé

Més de 10.000 euros a les famílies de Picassent a través del Xec bebé
07/02/2018 -

El xec bebé és una ajuda municipal de 100 euros, que l’Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Comerç, destina a pal·liar les despeses familiars per l’arribada d’un nou membre a la família. A més, també té com a objectiu, potenciar el comerç local, ja que amb els diners d’aquesta ajuda, s’hauran d’efectuar compres relacionades amb el naixement del bebé en establiments del municipi.

L’alcaldessa, Conxa Garcia, valora aquesta iniciativa que ja va per la novena edició. Des de l’any 2010, les famílies de Picassent tenen al seu abast aquesta ajuda de 100 euros que compta amb un doble objectiu: per una banda, col·laborar en les despeses familiars davant l’arribada d’un nou membre, i per altra, la potenciació de comerç en Picassent.

En marxa les ajudes de 2018

Totes aquelles famílies empadronades en Picassent, que estiguen interessades a presentar la sol·licitud per demanar aquesta ajuda municipal poden dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a la plaça de l’Ajuntament nº 2, planta baixa. Per obtenir més informació, també poden acudir al Centre Social (AFIC), situat al carrer Carles Albors 16, 2a planta, o bé descarregar-se tota la documentació a la web municipal, Per poder accedir a aquesta ajuda, serà necessària la presentació dels justificants de les despeses realitzades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 12 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud