caixa popular

25 dones de Picassent participen en la xarrada ‘Dones emprenedores i autocol·locació'

25 dones de Picassent participen en la xarrada ‘Dones emprenedores i autocol·locació'
18/10/2017 -

Claus a l’hora d’emprendre un projecte, gestió i manteniment de les autoempreses, així com aspectes més emocionals com els interessos, les motivacions i les potencialitats personals com a claus en el camí de tot projecte d’emprenedoria. Aquests són alguns dels aspectes que s’han tractat en la xarrada ‘Dones emprenedores i autocol·locació’ impartida per l’advocada Verònica Garcia Bertomeu i emmarcada dintre del Programa Dona de la Diputació de València.

Al voltant de 25 dones han assistit a aquesta xarrada enfocada a nodrir les seues experiències personals i ha solucionat dubtes i dificultats davant l’elecció del seu camí com a emprenedores.

Un mes d’octubre dedicat a l’orientació laboral de les dones.

Esta xarrada ha servit com a punt d’encontre i partida de les jornades ‘pre OCUPA’T’ que tindràn lloc els dies 26 i 27 d’octubre. Estes jornades estaran centrades en l’empoderament de les dones en el món laboral i inclouran tallers, xarrades formatives, intercanvi d’experiències i ponències d’expertes . Les inscripcions per a estes jornades estan ja obertes a la web de l’Ajuntament de Picassent, així com també al teléfon 96 123 01 00


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats