25n
25N
25N

Picassent llança la campanya #JuguemSenseLímits

Picassent llança la campanya #JuguemSenseLímits
21/12/2017 -

Quan parlem del joc o de jugar ens ve al cap diversió, entreteniment, experimentar, imaginació, compartir… Ara bé, el joc també és aprenentatge i educació i amb ell adquirim capacitats i ferramentes que ajuden a xiquetes i xiquets a créixer i desenvolupar-se com a persones.

Tots els jocs i les joguines són importants i ens aporten capacitats diferents, per tant, és clau que menudes i menuts tinguen l’opció de jugar amb tot tipus de joguets sense cap tipus de limitació. Malauradament, vivim a una societat on encara imperen rols i estereotips de gènere que, pocs dies abans de les festes de Nadal, es fan més evidents a un gran nombre de catàlegs de joguets: elles han d’estar guapes, cuidar bebés, planxar mentre que ells construeixen, són superherois i juguen amb videojocs.

‘Des de l’Ajuntament de Picassent entenem que les classificacions de joguets limiten i dificulten a xiquets i xiquetes en desenvolupar habilitats i capacitats que els convertiran en un futur en persones completes’ assenyala Belen Bernat, Regidora d’Igualtat. Recordant, a més, que els joguets no tenen sexe i a qualsevol edat hi ha que #JugarSenseLímits.

Una càmera oculta on jugar sense límits

La campanya en defensa del joguet no sexista llançada per la Regidoria d’Igualtat de Picassent ha anat acompanyada d’una càmera oculta enregistrada a l’escoleta Ninos. Aquest enregistrament, amb autorització de pares i mares, ha consistit a descobrir la realitat del joc de la mà de menuts i menudes i conéixer com s’enfrontarien davant un conjunt de joguets estereotipats en el sexe contrari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + set =

bombers
bombers