25n
25N
25N

Picassent aposta per un festes lliures d'agressions sexistes i homòfobes

05/07/2019 -

Un any més, l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Igualtat i la Regidoria de Benestar Social i Drogodependències ha posat en marxa dos campanyes durant els dies de bous per fer de Picassent un poble responsable amb el consum d’alcohol i lliure d’agressions sexistes i homòfobes

La Campanya municipal En bous, Crisma i Trellat torna als carrers de Picassent per informar informar la població, sobretot el col·lectiu més jove, dels efectes de l’alcohol i el seu abús, tot i plantejant que no cal emborratxar-se per divertir-se i passar-ho bé. La campanya es presenta enguany, dins de les accions preventives que porta a terme durant tot l’any la Regidoria a través de la UPCCA. L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, mostra la importància de portar a terme estes accions preventives i també informatives, «Volem que els i les joves puguen disfrutar de les festes al màxim, però sent conscients que l’abús de l’alcohol i altres substàncies pot jugar una mala passada i acabar amb la seua diversió, la de les seues amistats i la de la resta del veïnat. No volem situacions desagradables com baralles ni agressions de cap tipus, per això el lema d’esta Campanya, «En bous, crisma i trellat».

Posa’t les ulleres violeta: per unes festes lliures d’agressions sexistes

Per altra banda, des del Consistori i a través de la Regidoria d’Igualtat, també es pretén eradicar conductes que atempten contra la llibertat sexual de les dones durant estos dies. Per això, les Festes arranquen també amb la Campanya ja iniciada l’any passat amb l’eslògan Posa’t les ulleres violeta: Per unes Festes sense agressions sexistes. La primera edil també ha volgut pronunciar-se demostrant la importància d’esta acció, «Volem eradicar conductes que atempten contra la llibertat sexual de les dones. Les Festes són un espai on conflueix tota la població i des de l’Ajuntament, treballem per què el civisme, la convivència i el respecte estiguen ben presents durant estos dies».

A més del repartiment d’ulleres violeta i tatuatges amb missatges feministes i igualitaris, els xiringuitos i els bars del municipi seran també espais on la Campanya estarà present a través de cartells per recordar la responsabilitat de totes i tots, homes i dones, de denunciar qualsevol agressió que es presencie, així com dels telèfons de denúncia en cas de ser víctima d’una agressió: 092 i 600 888 222.

Un punt violeta durant les Festes

Les festes taurines comptaran amb un punt violeta a la cantonada de l’Avinguda Blasco Ibáñez amb el carrer Marqués de Dos Aigües. Allí es realitzaran funcions de prevenció, informació, assessorament davant situacions d’assetjament, abús i/o agressió sexual. Els dies i horaris són els següents: 5-6-12-13 de juliol, de 13:30 hores a 17 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − dotze =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell