25n
25N
25N

Picassent aprova l'ordenança d'ajudes per incentivar la recuperació agrària al municipi

Picassent aprova l'ordenança d'ajudes per incentivar la recuperació agrària al municipi
14/02/2018 -

Tot i que l’agricultura està travessant una situació crítica, des de l’Ajuntament no cessen les propostes per mantenir activa aquest vessant al nostre terme i facilitar al veïnat les ajudes necessàries perquè totes les parcel·les i cultius abandonats tornen a ser rendibles.

Per això, i amb l’objectiu d’incentivar la recuperació de l’activitat agrària, l’Ajuntament ha aprovat una ordenança reguladora de les bases específiques per a la concessió d’aquestes ajudes. D’aquesta manera, es permet mantenir el nostre patrimoni natural si tenim en compte que Picassent té un dels termes més extensos de la província de València. I és que aquestes ajudes són una iniciativa pionera en tota la comarca que tenen com a finalitat estimular l’agricultura en aquells terrenys que es troben abandonats.

«La pèrdua de superfície agrícola està derivant molts problemes. És el nostre propòsit contribuir a frenar aquesta situació i aportar, en la mesura de les nostres possibilitats, totes les ajudes per evitar l’abandonament de les parcel·les agràries». Així ho ha manifestat l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia.

Fins al pròxim 15 d’octubre, totes aquelles persones que vulguen adherir-se a aquestes ajudes podran presentar les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada en la plaça de l’Ajuntament nº2, a partir del 22 de març. L’horari és de dilluns a dijous, de 9 a 14 hores i de 16 a 17.45 hores. Divendres, de 9 a 14 hores.

Import de les ajudes

La quantia individual de la subvenció serà de 21 euros per fanecada de superfície de cultiu, fins a un màxim de 1.500 euros per sol·licitud i persona beneficiària.

Per a més informació, consulta les bases d’aquesta convocatòria que ja es troben publicades al tauler d’anuncis de la pàgina web municipal i als Serveis Agraris de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus