caixa popular

L’alumnat de Picassent participa massivament d'Anem al Teatre

L’alumnat de Picassent participa massivament d'Anem al Teatre
03/05/2018 -

Aquesta campanya intermunicipal, organitzada i promoguda per la Regidoria de Cultura, facilita l’accés al teatre en totes les seues expressions a la població infantil i juvenil.

30 anys porta celebrant-se la campanya Anem al Teatre i Picassent sempre ha participat d’aquesta proposta en què l’alumnat dels centres educatius s’acosta al teatre d’una manera lúdica i pedagògica. Aquesta important cita cultural es fa possible cada any amb l’esforç dels ajuntaments participants (un total de 26) i la col·laboració de diverses entitats i institucions.

Una llarga trajectòria en què milers de menuts i joves s’han sumat any rere any com espectadors actius i en la qual centenars de docents han trobat una important ferramenta educativa.
Enguany, més de 1.500 espectadors d’entre 3 i 11 anys (Infantil i Primària) han gaudit d’espectacles de clowns, malabaristes, comediants… representacions que s’han fet a la Casa de Cultura i també a punts neuràlgics de la població com l’esplanada de l’Ermita. “Les manifestacions artístiques estan al teatre i Picassent sempre ha liderat i estimat les arts escèniques”, assenyala Jaume Sobrevela, regidor de Cultura, per afegir, “és un plaer sensibilitzar els escolars en l’activitat teatral contribuint a fidelitzar nous espectadors sensibles amb les expressions artístiques”, conclou Sobrevela.

La realització de la 30a edició de la campanya Anem al Teatre s’està fent durant els mesos de març, abril i maig d’enguany. La programació ha inclòs 213 funcions en les 26 poblacions, amb una previsió global de 42.000 espectadors.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018