caixa popular

Picassent acull FOPIC, el I Fòrum per al foment de l'Ocupació

Picassent acull FOPIC, el I Fòrum per al foment de l'Ocupació
04/05/2018 -

Més de 300 persones han participat hui en el I Fòrum d’Ocupació de Picassent, impulsat per la Regidoria de Formació, Ocupació i Promoció Econòmica. Les jornades, que han comptat amb un èxit de participació, han sigut un important punt de trobada entre empreses que busquen persones candidates que busquen accedir al món laboral per millorar la seua ocupació.

A les 9 hores del matí estava tot preparat perquè FOPIC donara el seu tret d’eixida a la Casa de Cultura de Picassent. L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, Lola Albert, regidora de l’àrea de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació, Rocío Briones, directora general d’Ocupació i Formació del Servef i Xavier Ximón, cogerent de l’empresa pública Divalterra, han sigut els encarregats de donar la benvinguda a les vora 300 persones inscrites en aquestes jornades que han tingut l’oportunitat de donar-se a conéixer a les empreses i entrevistar-se amb el seu personal de RRHH. Aquest fet ha possibilitat poder obtenir formació, orientació i informació laboral útil per a apropar-se al treball que busquen al mateix lloc de celebració.

Cal destacar que, aquestes jornades per al foment de l’Ocupació s’estrenen enguany al nostre municipi en una primera edició que ha comptat amb diverses conferències com «Professionals del futur», a càrrec de Ximo Salas, «Sin_Vergüenza: Innovació i diferenciació en la recerca de treball», a càrrec de Sergio Ayala. El programa comptava també amb els tallers, «Supera amb èxit el procés de selecció», a càrrec d’Andrés Martínez de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, «Xarxes Socials per a la recerca d’ocupació», a càrrec de Juan I. Corencia del Servef de Silla, «Descobreix el nou Servef, t’ajuda a trobar treball», a càrrec de Maria Pellicer, del Servef de Silla, i «Les emocions en el procés de recerca de treball», a càrrec de Jose Ángel Traver, de Fundació Florida.

Segons ha manifestat la primera edil al seu discurs inaugural, «Aquest conjunt de conferències i xarrades possibiliten que les persones desocupades de la localitat coneguen i tinguen al seu abast les oportunitats laborals del territori, el lloc on descobrir les eines i serveis que hi ha al seu entorn per a buscar feina, i alhora, participar i aprendre en totes les activitats programades».

I és que la bona acollida d’aquest Fòrum no només s’ha manifestat en les 5 hores de duració d’aquestes jornades al recinte cultural sinó també durant les setmanes prèvies a la celebració d’aquest esdeveniment, ja que a través de la pàgina web www.fopic.es, cada persona inscrita podia triar prèviament el taller o la xarrada que més s’adaptava a les seues necessitats actuals, assabentar-se de les ofertes de treball actives proposades per les empreses participants, i fins i tot, realitzar diverses entrevistes de treball directes, sense realitzar cap desplaçament.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC