caixa popular

Petrés sol·licita assistència tècnica a la Diputació per a la tramitació del Pla General d’Ordenació Urbana

La diputada Conxa Garcia indica que “la Corporació donarà el suport necessari al municipi per a continuar amb la redacció del PGOU”

Petrés sol·licita assistència tècnica a la Diputació per a la tramitació del Pla General d’Ordenació Urbana
07/12/2016 -

La diputada de l’Àrea d’Assessorament Municipal, Conxa García, i l’alcalde de Petrés, Pere Salvador Peiró, s’han reunit en la seu de la Diputació de València per a concretar la col·laboració entre ambdues institucions en l’elaboració del Pla General d’Ordenació Urbana del municipi.

La diputada Conxa Garcia ha traslladat a l’alcalde Pere Salvador Peiró que “la Corporació donarà a Petrés el suport necessari per a poder continuar amb la redacció del Pla General. Atès que ja tenen la primera fase del procediment aprovada ara l’ajuda consistirà en la redacció de la versió preliminar del Pla General i l’Estudi ambiental i territorial estratègic, adaptant-ho a les característiques del municipi.”

Un Pla General d’Ordenació Urbana té com a objectiu fonamental establir el model territorial al que es desitja que tenda el desenvolupament urbanístic d’un municipi, amb l’ordenació urbanística del mateix i la seua concreció en diferent grau de detall segons la classe de sòl que es tracte. En el cas de Petrés, l’Ajuntament ja tenia la primera fase del procediment realitzada, per la qual cosa ara l’assistència que se sol·licita és per a l’elaboració de la segona part del Pla, que conté tant la versió preliminar com l’estudi ambiental i territorial estratègic. En aquest moment ja s’han adjudicat els treballs i es preveu que es comence a preparar abans que acabe l’any.

Un dels eixos fonamentals de la Diputació de València està constituït per les funcions que realitza l’Àrea d’Assessorament Municipal, entre les quals es troben l’assistència jurídica, comptable, econòmica i tècnica als municipis de la Província, especialment als de menor capacitat econòmica i de gestió, que tindran preferència en l’atenció de les peticions formulades. Així mateix, es presta assistència tècnica per a la redacció de Projectes d’Arquitectura i Enginyeria Municipal, Planes d’Urbanisme, i d’Emergència en Espectacles Pirotècnics, entre uns altres.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris