25n
25N
25N

Personatges femenins de la mitologia prenen Sagunt a Escena en 'Heroidas. Mujeres enamoradas'

Personatges femenins de la mitologia prenen Sagunt a Escena en 'Heroidas. Mujeres enamoradas'
26/08/2016 -

‘Heroidas. Mujeres enamoradas’, basada en l’obra d’Ovidi, s’estrenarà en el festival Sagunt a Escena. La cita és hui, a les 22 hores al Museu de l’Escena Grecollatina (Casa dels Berenguers. Carrer Sagrari, s/n) i forma part de la programació gratuïta de l’Off Romà.

L’espectacle de la companyia Helios Teatro, produït per Scaena Graecolatina, posarà en escena personatges femenins de la mitologia.

Vint-i-una cartes d’amor de dones del mite, els destinataris de les quals són herois que les van trair i les van abandonar, componen ‘Heroidas’, d’Ovidio. En aquestes hi ha queixes, distància, oblit i un destí canviant. Un amor que preludia el d’altres parelles de la literatura posterior. Constitueixen una mostra excepcional en el món antic d’anàlisi de l’ànima de la dona.

Set d’aquestes cartes són un bon exemple d’aquests amors truncats. Les de Penèlope (Carmen María Ávila), Briseida (Ángela Rosales), Fedra (Rebeca Amez), Dido (Cayetana Paso), Ariadna (Selva García-Bueno), Hipermestra (Bárbara García) i Safo (Gemma López).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =