caixa popular

La Setmana de les Persones Majors es celebrarà del 2 al 7 d'octubre a Godella

Les persones majors de Godella seran protagonistes del 2 al 7 d’octubre, a una nova edició de les jornades que l’Ajuntament

La Setmana de les Persones Majors es celebrarà del 2 al 7 d'octubre a Godella
22/09/2017 -

“Durant estos dies tenim el goig de compartir moments amb aquelles persones que estan vivint, per la seua edat, una època molt especial, perquè estan arreplegant els fruits d’allò que han sembrat durant tants anys. Ara és el moment en els que els toca gaudir de la família i els amics, i per tant han de saber aprofitar les iniciatives com aquesta que la societat posa a la seua disposició per fer d’estos anys uns anys molt especials”, comenta l’alcaldessa, Eva Sanchis.

“És una setmana que combina, com ve sent tradicional, tota una sèrie d’activitats lúdiques, esportives, culturals, d’oci i de socialització, i que enguany compta amb una activitat especial com és l’homenatge a tots aquells majors que feren teatre a Godella”, afegeix el regidor de Serveis Socials, Voro Soler.

La Setmana de les Persones Majors començarà el dilluns 2 a les 18:00 h al saló d’actes de Vila Teresita, amb la inauguració per part de l’alcaldessa, Eva Sanchis, i el regidor de Serveis Socials, Voro Soler. A aquest acte es retrà homenatge a actors i actrius de teatre del poble que ens han deixat durant els darrers anys, amb una projecció de fotos i comentaris a càrrec de Manuel Bargues.

El dimarts 3, a les 10:00 h, la psicòloga Eva Vives impartirà un taller de risoteràpia a Vila Teresita. I a partir de les 18:00 h, al saló d’actes d’aquest edifici, hi haurà una projecció musical.

El torn per a l’esport arribarà el dimecres 4 amb la Volta a Peu, que començarà al poliesportiu municipal a partir de les 9:30 h. Al finalitzar, hi haurà entrepants per reposar forces al jardí de Vila Teresita. Per la vesprada, a partir de les 17:00 h, Pilar Moreno oferirà una exposició de manualitats al saló de l’Associació de Jubilats. I ja de nit, hi haurà sopar de cabasset a les 20:30 h al jardí de Vila Teresita, i a les 22:00, bingo a l’Associació de Jubilats.

El dijous 5, els nostres majors faran una eixida cultural al Palau Ducal de Gandia. Les inscripcions (per un preu de 6€ amb esmorzar i autobús inclosos) es poden realitzar a la secretaria de l’Associació de Jubilats. Aquest mateix dijous a partir de les 18:30 h, el saló d’actes de Vila Teresita acollirà l’obra de teatre ‘La pluma del rey’, de l’Associació Amat.

El taller d’exercicis terapèutics i el de gimnàstica de manteniment es celebraran al jardí de Vila Teresita el divendres 6 a les 10:00 h i 11:30 h, respectivament. Per la vesprada, a les 17:00 h, hi haurà un tercer taller, oferit per la Diputació de València, que porta com títol ‘Adaptar la nostra vida després de la jubilació’.

Per últim, el dissabte 7 a les 14:30 h, es farà un menjar de calderes al jardí de Vila Teresita per un preu de 3€. En aquest acte es lliuraran els premis als guanyadors i guanyadores dels campionats de parxís, truc, petanca, dominó i bitlles. Les inscripcions es poden fer a la secretaria de l’Associació de Jubilats.

De manera addicional, hi haurà una segona eixida cultura a Casas Ibáñez, el dimecres 18 a les 11:00 h. Les inscripcions, també a la secretaria de l’Associació de Jubilats.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris