25n
25N
25N

Persones joves que han patit la malaltia per coronavirus donen el seu testimoni en una nova campanya de conscienciació de Sanitat

Barceló: “Hem de continuar sent responsables en tots els àmbits i actuar sempre amb prudència i atenent les recomanacions”

Persones joves que han patit la malaltia per coronavirus donen el seu testimoni en una nova campanya de conscienciació de Sanitat
28/08/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública llança una nova campanya de conscienciació sobre la importància de seguir les recomanacions d’higiene i seguretat per a evitar contagis per coronavirus i trencar les cadenes de transmissió.

Per a aquesta nova campanya, s’ha tornat a apostar per testimonis reals de persones que han patit la malaltia i els seus efectes en algun moment de la pandèmia.

En aquesta ocasió, són persones d’entre 19 i 45 anys els qui narren com van viure eixos difícils moments i, alhora, plantegen la necessitat de conscienciar-nos de la importància de pensar que la nostra salut és també la salut dels altres.

En aquesta línia, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha tornat a reiterar “la importància que té que continuem sent responsables en tots els nostres comportaments, siga en l’àmbit que siga, actuant sempre amb prudència i ateses les recomanacions”.

El fet que siguen persones joves les que hagen volgut compartir la seua experiència “mostra la implicació i la responsabilitat d’aquest sector de la població també davant la pandèmia”, ha afegit Barceló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

museo prehistoria